Dita e Dyerve të Hapura 2021 – Mirë se vini!

Për shkak të Covid-19, Dita e Dyerve të hapura fizikisht nuk mund të organizohet këtë vit. Në vend të kësaj ne duam t’Ju prezantojmë shkollën tonë përmes disa videove.

Kënaquni duke shikuar!

Ne me krenari ju prezantojmë

Në videot e mëposhtme Ju ftojmë t’i vizitoni aktivititet nga lëndë të ndryshme. Shpresojmë që mund të krijoni përshtypje të mira për aktivitetet të cilat do t’ju prezentojmë këtu!

Mësoni dhe studioni tek ne në Gjimnazin Loyola

Regjistrimi është i hapur për klasën e 6-të dhe të 10-të për vitin shkollor 2021/22.

Apliko tani!